Logo-Design1

tarieven portfolio contact

Enkele beroemdheden
waar we mee werkten:
Koningin Beatrix
Edwin Rutte
Golden Earring
Syb vd Ploeg (De Kast)
Jandino Asporaat
Roue Verveer

Recent geproduceerd:

Balletstudio Flex
DVD registratie tweedaagse uitvoering

Lalala Mondiaal
Muziekspektakel voor kinderen in Odeon Zwolle

Astron
Vijf dagen durend Wereldwijd congres over Sterrenkunde en de radiotelescopen in Westerbork. Zowel live- als dvd registratie DVD Registratie

Naast de live-registratie, waarbij het met name gaat om het zo goede mogelijk in beeld brengen het evenement op het moment zelf, dus aan de bezoekers, bieden wij de mogelijkheid om uw optreden, of evenement op DVD, USB of CD te leveren. Dit kan in combinatie met een live-registratie, maar ook als afzonderlijk project. Tevens kunnen we de film op internet zetten, al dan niet achter een inlogsysteem of beveiliging.

In het geval van de DVD-registratie wordt het gehele evenement in een maximaal twee uur durende montage op de gewenste drager aan u of uw klanten geleverd.

Door vooraf een aantal DVD's per inschrijving te verkopen kunt u zelf een groot deel, zoniet het gehele bedrag van de registratie terugverdienen. Ook is het natuurlijk mogelijk om logo's en advertenties van sponsoren of adverteerders mee te nemen in de film op de DVD of USB. Dit kan zowel op het label, de hoes als wel op een eventuele usb-stick worden gerealiseerd.

Bel of mail ons voor uw op maat gemaakte oplossing.

Logo-Design2

Live Registratie - DVD Registratie - Evenementen Registratie - Toneel en Uitvoeringen - Video Registratie - Meercamera Registratie